Nejnovější recenze ze sekce Instalační materiál pro centrální vysavače
- těsní :-)
Objednal jsem mrazuvzdorný ventil dle obrázku s černou pevnou rukojetí a vyústěním na hadici. Z Unihobby mi přišel uzamykací mrazuvzdorný ventil s červenou sklápěcí rukojetí, a bez vyústění na hadici. Úplně jiný, než je na obrázku.
Jsem spokojen. Děkuji.
Spojení redukce s hadicí drží :-)
ok
- Lehká výměna.
Dobrá cena
- Správný rozměr
Splňuje to k čemu jsem ji koupil.
Kompletní sada s podlahovou štěrbinou - obsahuje vše potřebné pro rychlé a bezpečné připojení podlahové štěrbiny - VacPan ke standardnímu potrubnímu vedení centrálního vysávání - 2” (50,8mm).
- kvalitní zboží,nakupuji pravidelně
Plastova sterbina, s nerezovou krytkou prilepenou na ovladaci packu. Samostatne je dodana velka krytka, ktera se lepi na plastovy ramecek. Plast je porad viditelny (jak na ovladaci pacce, tak vespod, takze je to tak napul elegantni. Pokud je treba sterbinu demontovat, je nutne sundat nalepenou krytku, aby se clovek dostal k vrutum. Nevim, jestli to pujde bez poskozeni krytky, v kazdem pripade by bylo treba pri opetovne montazi pouzit novou oboustrannou lepici pasku. Nova krytka se da kdyztak dokoupit samostatne.
- Dobrý poměr výkon/cena
funkční, snadná montáž
Pouze kvalitní, silnostěnné PVC potrubí 2" je zárukou dobře fungujícího centrálního vysávání. Zajišťuje trvale účinnou a bezpečnou dopravu nečistot od zásuvky až do nádoby centrálního vysavače. PVC po
Jak mám hodnotit instalační materiál????
Koleno 45° M/F je originálním kanadským potrubním prvkem (fitinkou), určeným pro instalaci centrálního vysavače. Speciálně upravený nepřilnavý povrch zajišťuje podstatně vyšší a trvalou účinnost centr
Jak mám hodnotit instalační materiál????
Všude je to stejné, je jedno, kde seto koupí.
Odbočka 90° je originálním kanadským potrubním prvkem (fitinkou), určeným pro instalaci centrálního vysavače. Speciálně upravený nepřilnavý povrch zajišťuje podstatně vyšší a trvalou účinnost centráln
Jak mám hodnotit instalační materiál????
Zobrazuji 101 - 120 ze 244 recenzí « Předchozí 1...4 5 [ 6 ] 7 8...13 Další »